Јавите нам! Желите нешто лепо и добро са свима да поделите?

Конференција – Сензал Дан Инвеститора

Београд: По први пут у Србији конференција намењена берзанским инвеститорима и онима који то желе да буду!

senzal-konf

Сензал Дан инвеститора ће се одржати у Четвртак, 22. Јуна 2023. године у Великој сали на Коларцу, у простору који одише традицијом и стилом.

По речима др Радета Ракочевића, оснивача и директора Сензал Цапитала:„Имаћемо добро диверсификован програм и панелисте који имају одличан рејтинг – да употријебим берзанску терминологију. Знам да ће и у публици бити сјајних људи, инвеститора и експерата у својим областима, биће то прави празник инвестирања и велики корак даљем јачању заједнице инвеститора у Србији.

Надамо се да ћете уживати, планирамо да организујемо овакве скупове сваког квартала, овај први Дан инвеститора доживљавамо као наш ИПО. Имамо велику и искрену жељу да инвестирање постане нормалан дио наших живота, јер без финанијске слободе нема ни слободних људи.

Врхунски говорници:
Имаћете прилику да слушате и разговарате са највећим експертима са ових простора, који ће Вам пружити увиде у све аспекте инвестирања, са посебним акцентом на берзе.

Инвестирање, а не шпекулација:
У фокусу конференције ће бити диверсификација имовине и дугорочно инвестирање, уз осврт на различите инвестиционе стратегије, а не краткорочне шпекулације.

Нетворкинг:
Јединствена прилика за нетњоркинг током и након конференције. Дељење личних идеја и стратегија са говорницима, другим инвеститорима и учесницима.

Сензал заједница инвеститора:
По завршетку конференције, права ствар тек почиње, јер постајете део Сензал заједнице инвеститора, која представља место за дељење знања и информација у вези инвестирања и која ствара будуће шампионе инвестирања!

Инвестирање је ствар опште културе:
Инвестирање на берзама је цивилизацијска тековина, време је да постанете берзански грађанин света, попут милиона других људи широм планете.

Видимо се на конференцији

Извор: Сензал Цапитал