Јавите нам! Желите нешто лепо и добро са свима да поделите?

Нено Белан и Фиуменс доносе незаборавну ноћ музике у BitefArtCafe клуб!

Београд: Један од најцењенијих музичких виртуоза региона, Нено Белан, заједно са својим бендом „Фиуменс“, отвориће нову сезону BitefArtCafe клуба, концертом који ће се одржати 15. септембра.

_dnd2320„Нено Белан & Фиуменс“ су познати по својим динамичним наступима и врхунској атмосфери, а публика ће имати прилику да ужива у пресеку Беланове богате каријере и савршеном хармонијском споју пратећег тројца, који чине виртуозни музичари Оља Дешић на бас гитари, Лео Румора за бубњевима и Ведран Крижан на клавијатурама.

Хитови попут „Причај ми о љубави“, „Стојин на кантуну“, „Јагоде и чоколада“, „Остани уз мене“, „Дуго топло љето“, „Бамбина“, „Ђири ђири“ и „Цестом преко Загоре“ само су неки од бисера који ће се наћи на репертоару.

Нено Белан је не само музичка икона већ и део културне баштине региона. Његова музика је обележила генерације и оставила неизбрисив траг у срцима многих.

Не пропустите прилику да будете део незаборавне ноћи музике у BitefArtCafe клубу 15. септембра и да уживате у музичком путовању кроз време са Неном Беланом и Фиуменсима.

Улазнице су у продаји на свим продајним местима Тицкет Висион, као и онлине, на сајту www.tickets.rs

Извор: BitefArtCafe

Фото: Даница Трајковић